Kerstbomen bij Kwekerij Ome Joop

Wij hebben kerstbomen in alle soorten en maten. Doordat alle kerstbomen op het buitenterrein staan, blijft iedere kerstboom gegarandeerd lange tijd goed. De Nordmann spar is zowel in pot verkrijgbaar als gezaagd. Grotere maten kerstbomen zijn ook met kluit verkrijgbaar. De kerstboom wordt gratis voor u in plastic verpakt,. Wel zo makkelijk met vervoeren! Mocht u toch moeite hebben om de kerstboom thuis te krijgen, dan kan de kerstboom tegen vergoeding bij u bezorgd worden. In onze collectie vindt u de Servische spar, de Fijnspar, de Nordmann spar, de Blauwspar en de Conica.

De Servische spar wordt gekenmerkt door de heldergroene kleur en de regelmatige vorm. De Fijnspar is slank met korte naalden en is eveneens regelmatig van vorm. De Nordmann is zeer naaldvast en heeft vaak een mooie vorm. De Blauwspar heeft harde, scherpe naalden en stevige takken, waar zwaardere kerstversiering goed aan blijft hangen. De blauwe kleur onderscheidt hem van de andere bomen. De Conica is een volle, gedrongen boom, die niet veel ruimte inneemt.

Welke kerstboom u kiest, is geheel een kwestie van smaak!

Kleine video impressie van de kerstbomenverkoop, met kerstman!
Easyfix kerstboomstandaard
Wilt u ook uw kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard uw beste oplossing! De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboord zodat u de kerstboomstandaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er op dient te plaatsen. Uw kerstboom staat recht en stevig. Door het waterreservoir behoudt de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom langer mooi. EasyFix kerstboomstandaarden zijn te verkrijgen in 7 verschillende kleuren: groen, rood, blauw, brons, antraciet hamerslag, goud en goud hamerslag. Gouden decoratieve sterren worden apart bijgeleverd! Het reservoir dat in de standaard rond de stam van de kerstboom zit kunt u vullen met 2,5 liter water. Dit geeft als resultaat dat de kerstboom nog langer mooi blijft en zijn naalden behoudt.

easyfix 1