Een kerstboom koop je bij Kwekerij Ome Joop

Wil jij je kerstboom zelf uitzoeken met gezellige kerstmuziek op de achtergrond? Kom dan bij ons langs!
Samen zorgen wij ervoor dat je met de mooiste kerstboom vertrekt.

Wij hebben kerstbomen in alle soorten en maten. Doordat alle kerstbomen op ons buitenterrein staan, drogen ze minder snel uit en blijft iedere kerstboom gegarandeerd een lange tijd mooi staan in jouw woonkamer.

De kerstboom wordt gratis voor je ingepakt, dit maakt het vervoeren wel zo makkelijk. Mocht je toch moeite hebben om de kerstboom thuis te krijgen, dan kan de kerstboom eventueel (tegen vergoeding) bij je thuis worden bezorgd. 

Easyfix kerstboomstandaard

Zoek jij een oplossing voor een kaasrechte kerstboom?
Wij werken met de Easyfix kerstboomstandaard. Dit is een standaard met een pin die precies past op onze voorgeboorde kerstbomen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de kerstboom bij jou thuis altijd recht en stevig staat. In deze standaard zit tevens een waterreservoir. Zorg ervoor dat de kerstboom altijd in een laagje water staat. 

Treefood

Wil je dat de naalden nóg langer mooi blijven?

Gebruik dan onze TreeFood voedingszakjes op dag 1 en dag 5. Niet schadelijk voor huisdieren.

In de weekenden komt de Kerstman bij ons op bezoek en delen wij een glaasje glühwein en warme chocomelk uit. Kom je ook?

Duurzame kerstbomen

Onze kerstbomen worden op een duurzame manier geteeld in Denemarken. Een mooie ontwikkeling is de nieuwe collectie genaamd ‘Pure Nature Trees’ waarbij er een minimale hoeveelheid organische mest wordt toegediend aan de bomen. Daarnaast wordt in plaats van het gebruik van chemische middelen, een speciale tang gebruikt om zo de gewenste boomvorm te creëren.

Het perceel waar de kerstbomen worden gekweekt wordt omringd door 8000 hectare aan bosgebied. Elke hectare kerstbomen legt twee ton aan CO2 vast per jaar. Een andere interessante ontwikkeling is dat er natuurlijke vijanden op de het bosgebied af komen waardoor er minder hoeft te worden bestrijd tegen o.a. luizen. Doordat het gebruik van pesticiden is verminderd, is het gebied een veilige plek voor vogels en dieren. Hierdoor zijn er maar liefst 30% meer wilde dieren en planten dan bij niet-biologische akkers in Denemarken. Ook staan er bloeiende kruiden tussen de bomen waar insecten en bijen op af komen, hierdoor wordt de biodiversiteit vergroot.

De Pure Nature Trees staan gemiddeld 10 jaar in de volle grond in Denemarken voordat ze bij jou thuis in de woonkamer staan. Daarnaast wordt elke boom die wordt geoogst, direct weer herplant.

Herplantje

Kerstboom eruit, Herplantje erin. 

Om ons steentje extra bij te dragen aan het milieu geven wij dit jaar Herplantjes cadeau aan onze klanten bij aanschaf van een kerstboom. Hiermee kan je in je eigen tuin of in de natuur een nieuwe kerstboom herplanten.