Over Kwekerij Ome Joop

We zijn een echt familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring en een heus begrip in de regio ’t Gooi en  Vechtstreek. Kwekerij Ome Joop levert  door eigen kweek een uitsluitend hoogwaardige kwaliteit. We leveren zoal pot- en perkplanten direct aan de consument, hoveniers, horeca, tuincentra en de bloemenveiling Aalsmeer. Inmiddels staat er ruim 12.000 m2 onder glas. Hier worden onder andere violen, zaai- en stekperkgoed (Fuchsia, Geraniums, Petunia, etc.) geteeld. In het najaar worden er lelies gekweekt en in december vindt bij ons de jaarlijkse kerstbomen verkoop plaats. Daarnaast verkopen wij ook tuin-gerelateerde artikelen.

Kwekerij Ome Joop is een zeer uitgebreide kwekerij met een specialisatie in het kweken van eenjarige perkplanten, biologische kruiden, violen en lelies en dat alles voor een kwekersvriendelijke prijs. We begroeten u graag in onze kwekerij!

Bekijk hieronder onze drone video

De drone vliegt over de Kwekerij heen. Dit levert spectaculaire beelden om. In de video krijgt u een duidelijk beeld van de ligging en omvang van Kwekelijk Ome Joop.