Unieke producten van Kwekerij Ome Joop

We hebben meer dan alleen planten en bloemen. We hebben ook allerlei producten die u kunnen helpen in de tuin! Klik hieronder op de productnaam om meer informatie over het product te lezen. In onze kwekerij staan wij bovendien altijd voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven!

Easypot (hangpot met waterreservoir)

Op de hangpotten met waterreservoir hanteren wij een soort omruilsysteem. Wanneer u een hangpot met waterreservoir koopt en het volgende seizoen (schoon & onbeschadigd) terug brengt, krijgt u korting op aankoop van een nieuwe hangpot . Kortom goed voor het milieu en uw portemonnee. Dit geldt alleen op de hangpottenpotten met een waterreservoir.

easyy1

Cadeaubon
Altijd leuk om te geven. Een cadeaubon van Kwekerij Ome Joop. Wij beschikken over cadeaukaarten waarbij u zelf het bedrag aangeeft wat op de cadeaubon mag worden gezet. Envelop ome joop kopie
Turbo plantenvoeding

Een plant die in volle bloei staat heeft goede voeding nodig.  Daarom adviseren wij u Turboplantenvoeding. Wanneer u deze voeding elke gietbeurt mee geeft, zult u merken dat u planten groeikrachtiger blijven, de plant veel bloemen geeft en mooi groen blad. Turboplantenvoeding van is speciaal samengesteld voor snelgroeiende zomerbloeiers en kuipplanten. Voor het beste resultaat, mengt u bij elke gietbeurt een theelepel met water. Het is reukleus en goed oplosbaar. U dient het koel en droog te bewaren. Dosering: 1 a 2 maatschepjes op 10 liter water.

FullSizeRender-2

Kwekerspotgrond
De Naturado Kwekerspotgrond is ontwikkeld voor universeel gebruik. Deze superieure potgrond kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden. De speciale samenstelling van deze grond is bewezen in de praktijk en heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van planten. Het bijzondere van deze grond is dat er naast kokosvezel een met kunsthars omhulde meststofkorrel is toegevoegd die ervoor zorgt dat deze potgrond voeding bevat voor maar liefst 6 maanden, wat neerkomt op een heel groeiseizoen. naturado-kwekerspotgrond-40l
Culterra
  Kwekerij Ome Joop raadt Culterra aan voor de juiste bemesting. De verwerkte grondstoffen in Culterra 10+4+6 zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.   Door de uitgebalanceerde samenstelling vormen ze een optimale voedingsbron voor alles wat groeit en bloeit.culterra_1046 Culterra 10+4+6 bevat eiwitrijke grondstoffen, deze eiwitten worden door het bacterieleven in de grond omgezet in verantwoorde, goed opneembare voedingsstoffen die geleidelijk vrijkomen. Deze voedingswijze voorkomt groei-explosies, Culterra 10+4+6 heeft een lange werkingsduur en staat garant voor een hoog rendement. Culterra is geperst in korrelvorm. De korrels strooien als er regen wordt verwacht of na het strooien besproeien. Culterra lost snel op en spoelt niet uit. Culterra 10+4+6 is een complete meststof voor uw gehele tuin en is verkrijgbaar in 5, 10, en 25 kg. Wat is een NPK-waarde? Met een NPK-waarde wordt aangeduid wat de hoeveelheid in massaprocenten is van drie belangrijke voedingsstoffen in plantenvoeding:

 

  • de N staat voor stikstof. Stikstof is nodig voor de groei van een plant
  • de P staat voor fosfor. Fosfor bevordert de vorming van wortels en ontwikkeling van knoppen en bloemen
  • de K staat voor kalium. Kalium zorgt voor een sterke plant, verbetert de weerstand en beschermt een plant tegen infecties.

Bij een NPK-waarde van 10+4+6 zit er 10% stikstof, 4% fosfor en 6% kalium in de voedingsstof.