Unieke producten van Kwekerij Ome Joop

We hebben meer dan alleen planten en bloemen. We hebben ook allerlei producten die u kunnen helpen in de tuin! Klik hieronder op de productnaam om meer informatie over het product te lezen. In onze kwekerij staan wij bovendien altijd voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven!

Easypot (hangpot met waterreservoir)

De verzorging van uw planten wordt met de Easypot en stuk makkelijker. Er zit namelijk een waterreservoir in de pot die je kunt vullen met anderhalf liter water. Via de capillaire werking van de potgrond wordt het water opgezogen. Het overtollige water wat je teveel geeft loopt er via de overloop weer uit. Je geeft je planten pas weer water zodra de potgrond aan de bovenkant droog aanvoelt. De Easyfix hangpot met waterreservoir is exclusief verkrigbaar bi Kwekerij Ome Joop. Bekijk de voordelen van one hangpot met waterreservoir hieronder in de afbeelding. Kom gerust ens bij ons langs voor meer uitleg!

Wil je het groeiproces nog meer bevorderden? Geef dan wekelijks onze Turbo Plantenvoeding. Hierdoor stat je hangplant seller en nóg langer in bloei.

Cadeaubon
Altijd leuk om te geven. Een cadeaubon van Kwekerij Ome Joop. Wij beschikken over cadeaukaarten waarbij u zelf het bedrag aangeeft wat op de cadeaubon mag worden gezet. Envelop ome joop kopie
Turbo plantenvoeding

Onze Turbo plantenvoeding is speciaal samengesteld voor zomerbloeiers en vaste planten maar kan ook prima voor kamerplanten worden gebruikt. Het bevordert de langdurige bloei en zorgt voor gezonde en sterke planten.

Dosering: 1 maatschepje oplossen in 10 liter water. Voor het beste resultaat geef je bij iedere gietbeurt voeding.

Kwekerspotgrond

De Culvita Kwekerspotgrond Excellent is speciaal samengesteld uit de beste en meest hoogwaardige grondstoffen. Door jarenlange samenwerking met professionele kwekers is de beste samenstelling ontstaan: veenmosveen, tuinturf, kokos, klei, lavameel en Culvita Organische Mest.

Deze samenstelling zorgt voor een luchtige structuur waardoor de wortels van de plant zich optimaal kunnen ontwikkelen. De toevoeging van klei zorgt ervoor dat water en voedingsstoffen beter worden vastgehouden en daardoor langer beschikbaar zijn voor de plant. Lavameel zorgt o.a. voor verharding van het blad waardoor de plant een betere weerstand tegen ziekten krijgt. De bemesting is 3 maanden werkzaam.

Culvita Kwekersgrond Excellent kan worden toegepast bij kamer-, kuip-, terras- en balkonplanten.

Universele Mest

De universele mest van Bioflor (NPK 9-2-6 +2 MgO) is een organische/minerale meststof die geschikt is voor het gazon, de borders en de moestuin.

De toevoeging van magnesium zorgt voor een diepgroene kleur van planten en gazon. Bovendien draagt de meststof bij aan een betere structuur en een betere vruchtbaarheid van de bodem. Doordat de meststof zich bindt met de grond is de kans op uitspoeling minimaal. De minerale bestanddelen zorgen voor een snelle werking.De organische bestanddelen komen gelijkmatig vrij waardoor de planten en het gazon niet alle voedingsstoffen in één keer opnemen en de meststof een nawerking heeft van ca. 100 dagen.
Gebruiksaanwijzing:
Strooi als er regen wordt verwacht. Niet toepassen bij felle zon. 2 keer per jaar toepassen.
Dosering:
Gazon: 1 kg per 10 m2
Border: 1 kg per 5 m2
Bloembakken: 10-15 gram per liter potgrond mengen
Moestuin: 1 kg per 7m2
Bomen/fruit: 1 kg per 5m2
Buiten bereik van kinderen en dieren houden. Droog bewaren. Niet voor menselijke of dierlijke consumptie.